Wednesday, 21 December 2011

GAYBOY ALIFF ALFIAN : SAYA KEKAL MUSLIM HINGGA AKHIR HAYAT

Saya Akan Kekal Muslim Hingga Akhir Hayat – Aliff AlfianAliff Alfian Rosli, bekas pelajar Malaysia jurusan perubatan di Ireland enggan mengulas berita yang dia telah melangsungkan perkahwinan dengan seorang lelaki warga asing.

Aliff Alfian yang dihubungi media Ireland, IrishTimes.com, menegaskan bahawa dia masih lagi seorang penganut agama Islam, tidak memeluk mana-mana agama lain dan kekal sebagai seorang muslim sehingga ke akhir hanyatnya.
“Saya tidak memeluk agama lain, apa yang dilaporkan sangat bertentangan dengan hakikat sebenar. Saya dilahirkan sebagai Muslim, saya masih seorang Muslim dan akan kekal Muslim sehingga saya meninggal dunia. Tiada apa yang mampu menggoncang keimanan saya,” katanya kepada media tersebut hari ini.

SAKSIKAN VIDEO INI...!!!
INIKAH PERLAKUAN SESEORANG YANG MENGAKU MUSLIM...???


Aliff Alfian juga menjelaskan bahawa dia sudah beberapa tahun tidak menghubungi ibubapanya di Malaysia ekoran satu perselisihan faham antara mereka, namun mengaku kerap menghubungi adik beradiknya yang lain.
“Saya ada sedikit salah faham dengan ayah saya pada tahun 2009…sehingga saya dilaporkan hilang, saya masih tidak berhubung dengannya, tapi saya sering berhubung dengan anggota keluarga yang lain,” katanya lagi.
SETERUSNYA.... DI SINI
Mengaku akan kekal muslim, te...ta...piiiii... mengamalkan cara hidup yang bertentangan dengan Islam...!!! Hanya Allah Yang Maha Mengetahui segalanya.........

No comments: