Monday, 30 September 2013

PELAKON AARON AZIZ MENINGGAL DUNIA....???

.

SUNGGUH MENGEJUTKAN.... terbeliak aku ketika membaca portal berita yang disiarkan dalam Bahasa Inggeris tu....BACA DI SINI .  Aku ulang baca berkali-kali.... nak percaya atau tidak? Paling teruja nk tau samada berita tu benar atau palsu..??? Aku pun mula menggoogle.... nak cari kebenaran beb!!!


Dari SINI aku temui jawapan....

Tergelak besar sekejap bila kami mendengar berita ini. Pelakon kesayangan ramai Aaron Aziz diberitakan meninggal dunia. Yang buat kami tergelak, beliau dikatakan meninggal sewaktu mengalami kemalangan ketika sedang bermain luncur salji di Zermat Ski Resort, Switzeland.
Ya, berita kematian memang tak boleh dibuat main - kami serius! Pagi ini, sedang kami semua kelam kabut menyediakan berita-berita terbaik untuk tatapan para pembaca MD pagi ini, penulis mendapat satu panggilan telefon dari seorang teman, katanya,
"Nak tanya ni, betul ker Aaron Aziz meninggal dunia? Masa main salji kat Switzeland. Ada kat internet", kata si teman.
"Hah?! Mana dapat cerita ni???, terkejut penulis dibuatnya. 
Tiba-tiba meja hiburan kami jadi kecoh dengan berita itu. Namun setelah dipastikan, berita kematian pelakon Aaron Aziz yang tersebar di internet adalah palsu belaka. 
Dari pemantau kami menerusi Twitter dan Instagram milik Aaron - dua hari lalu pelakon filem KL Gangster 2 ni memaklumkan dia berada di Doha. 
..
Dan kali terakhir pelakon ini mengemaskini di lama Instagramnya ialah semalam, di mana Aaron meluahkan rasa rindunya kepada anak perempuan.  
..
Kami doakan Aaron dalam keadaan baik-baik saja. 

*** BERITA PALSU...!!! Aaron Aziz mana lah yg mat saleh tu maksudkan gamaknya..!!!

No comments: