Monday, 18 June 2012

BIADAP!!! HINA BENDERA NEGERI PERAK...!!!




Sengaja diterbalikkan...!!!
Mereka memasang bendera dalam keadaan terbalik adalah sebagai tanda protes dan tidak puas hati dengan kerajaan BN yang memerintah Negeri Perak sekarang ini....

Tak ke bangang bahlol namanya tu.....
Berkempen tak tentu hala macam lembu giler, kerana nak perintah negeri, tapi belum apa-apa dah terbalikkan bendera!!!

3 comments:

Anonymous said...

Idea sapo nih? Pasti otak bodoh Dr Ir Nizar kot , Hai nyesal seumur hidup supervisor yang supervise nizar jadi orang yang berilmu tapi mejadi LOW IQ

Anonymous said...

Aku pelik la bila bangsa melayu yang beragama Islam yang seangakatan parti dengan depa ni, diam bodoh dan tengok jer.... Adakah begini caranya menunjukkan kecintaan terhadap tanah tumpah darah kita sendiri....Tak rasa terhina dan tercabar ke..???

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.