Tuesday, 27 March 2012

BIAR BETUL..! SAMSIDAR JADI SAKSI SAMAN ANWAR - NALLA..???


Artikel menarik rakan blogger GAP:
3 hari lepas nallakarupan keluarkan kenyataan.

anwar ibrahim seorang biseksual.biseksual memberi maksud membalun lelaki dan wanita.lelaki dia balun perempuan pun dia balun.nalla cabar anwar saman dia.

hari ini, dalam keadaan keterpaksaan anwar TERPAKSA saman nalla.saman nalla RM100 juta.saman pasal anwar terpaksa saman.

kalau tak saman anwar akan disoal siasat oleh penyokong dan ahlinya.ada dua isu besar dalam kes dan isu ini.

FAKTA PERTAMA.

pada pilihanraya kecil parlimen permatang pauh tahun 2008, nalla keluarkan kenyataan bahawasanya anwar menggunakan RM60 juta wang judi magnum untuk perjalanan politiknya.

anwar saman nalla. tapi saman itu sekadar atas nama saman. sepatutnya dalam menelusuri proses saman anwar hendaklah melaksanakan tanggungjawap untuk mengheret pemfitnah ke muka pengadilan.dalam maksud dan contoh mudah.

pada 1hb anwar saman nalla, dan sepatutnya dalam tempoh 30 hari peguambela anwar menemui mahkamah/hakim untuk terus menetapkan tarikh perbicaraan.

SAYANG PERKARA INI ANWAR TAK BUAT/TAKKAN BUAT.

dalam kes saman anwar kepada nalla berkenaan duit judi, dah masuk 4 tahun selepas tarikh saman anwar tak/taknak proceed kesnya ke kamar mahkamah.

hari ini anwar saman nalla lagi. kesnya nalla tuduh nalla biseksual. kabarnya dalam tempoh 30 hari ini jika peguam/anwar tidak meneruskan tindakan maka keadaan terbalik akan berlaku.

nalla sendiri minta dia diheret jurus dihadapkan ke mahkamah !anwar taknak benda ni berlaku...

FAKTA KEDUA

hari ini nallakarupan sudah ketawa besar, macam maharaja yang baru menang perang.manakan tidak. selepas 30 hari seperti yang dimaksudkan di atas, saksi pertama yang akan nalla heret ke kandang mahkamah adalah shamsidar taharin!

CHECK MATE.

No comments: