Sunday, 26 October 2014

INILAH KEBODOHAN DAN KEBANGANGAN PRESIDEN PMUM - FAHMI ZAINOL !!!


SAYA MERASAKAN PRESIDEN PERSATUAN MAHASISWA UM (PMUM) SEBAGAI 'BANGANG'. SAYA HUJAHKAN 'BANGANG' KEPADA SAUDARA FAHMI ZAINOL ATAS 4 HUJAH BERIKUT :

1)  DIA MENGANJURKAN PIDATO PAK NUAR DI UM. BUKANKAH DIA NI DI ANTARA YANG LANTANG KATA UNIVERSITI TIDAK BEBAS DAN KERAJAAN ZALIM. KALAU KERAJAAN ZALIM MANA MUNGKIN DIA BOLEH NAK ANJUR PIDATO PAK NUAQ DI DATARAN DEWAN TUNKU CANSELOR. MESTI DIA AKAN DITANGKAP SEPERTI KALAU DIA LAKUKAN PERKARA YANG SAMA DI NEGARA CHINA ATAU KOREA UTARA.

2)  DIA SECARA LANTANG MENDESAK MAHASISWA TURUN KE JALANAN UNTUK BELA PAK NUAQ SUPAYA TIDAK MASUK PENJARA. KONONNYA KEPUTUSAN HAKIM BERAT SEBELAH.

SEPATUTNYA DIA BERDEMONTRASI DI JALANAN SETIAP KALI PAK NUAQ MENANG SAMAN KE ATAS PAPER, KERAJAAN ATAU PEMIMPIN KERAJAAN. SEBANYA IALAH MAHKAMAH TIDAK ADIL SEBAB BAGI PAK NUAQ MENANG KES. INI KERANA PADA PEMAHAMAN OTAK HITAM BELIAU, MAHKAMAH MILIK UMNO/BN.

3)  SETERUSNYA IALAH, DIA MEMBUAT KEPUTUSAN SENDIRI UNTUK MENGAJAK MAHASISWA TURUN DI JALANAN TANPA BERBINCANG DENGAN 43 MPP LAIN.

4)  YANG MEMBANTAH KEPUTUSAN BELIAU IALAH AHLI MPP UM SENDIRI. MALAH PERWAKILAN MPP DARI UKM, UIA, UPM DAN UITM TURUT SERAH MEMORANDOM MEMBANTAH BELIAU.


Kredit to : anakseberang