Sunday, 14 April 2013

CHUA SOI LEK LEBIH BERMARUAH DARI MUSTAPHA ALI....???


Salam Datuk Mustapha Ali su Agong PAS, 

Saya yakin Dato juga tahu bahawa lelaki dalam video tersebut adalah Dato dan pasangan yang saya rasa adalah perempuan simpanan Dato. Apa yang berlaku ini adalah satu pekara yang menjijikkan kerana Dato yang berada didalam parti PAS seringkali melaungkan Islam Islam Islam bagi meraih sokongan umat Islam kepada Dato dan parti PAS. Jadi dalam isu video seks ini saya harap Dato berundur kerana ianya telah pun mencemarkan nama PAS sebagai sebuah pari yang mendukung Islam.

Penglibatan aktiviti seks Dato dan pasangan telah diketahui umum dan adalah lebih baik berundur dari pentas politik dan mangakui kesalahan Dato. Chua Soi Lek Presiden MCA sewaktu beliau diaibkan dengan video seks yang kabur dan tidak berkualiti tinggi. Beliau tampil ke hadapan dengan membuat sidang media dan kemudiaanya meletakkan jawatan didalam semua jawatan yang beliau sandang.


Chua Soi Lek berbangsa Cina dan beliau adalah orang KAFIR yang cukup berani kerana mahu bertanggungjawap diatas kesalahan yang telah beliau lakukan. Kesalahan beliau adalah kerana beliau berbangsa Cina dan berugama Budha yang tidak membenarkan untuk berkahwin lebih dari satu. Dan wanita yang bersama beliau sepertimana didalam rakaman tersebut adalah teman wanitanya.

Dato Stopa dan Chua Soi Lek mempunyai isu yang sama iaitu rakaman aksi seks didalam bilik hotel yang melibatkan PEREMPUAN SIMPANAN. Namun kejantanan Chua Soi Lek lebih baik daripada Dato sendiri yang tidak mahu mengaku salah sebaliknya menyalahkan pihak lain dan menyatakan video tersebut adalah Fitnah jahat UMNO dan Papa Gomo.

Dato sepatutnya malu kepada Chua Soi Lek bangsa Cina yang berani tampil ke hadapan. Dato tidak patut duduk dibelakang nama Islam dan menyalahkan pihak lain sedangkan Allah mengetahui Dato adalah lelaki yang bernafsu dalam video seks tersebut.

Akhir kata dari saya buat Dato Mustapha Ali, berundur adalah lebih baik daripada terus menyalahkan pihak lain dalam isu video seks Dato sendiri. Allah Maha Besar dan saya yakin Dato juga tahu musibat ini jika Dato terus menuduh pihak lain dalang video tersebut. Bersumpah lah Dato bagi membersihkan diri dari padangan negatif masyarakat terutama ahli dan jemaah PAS sendiri.

Jangan kerana kemarukkan kuasa mencemar nama baik parti PAS itu sendiri. Dan rasanya pimpinan PAS seharusnya memikul amanah dan tanggungjawap ini dari pemimpin PAS terdahulu bagi membawa haluan sebenar PAS dalam perjuangan ini.

- Papa Gomo DI SINI


No comments: