Wednesday, 16 July 2014

LAWAK PEUGEOT CDM25 : KIKI KAMARUDDIN JADI 'TERKENAL' DI MEDIA SOSIAL KERANA KURANG AJAR !!!


Susulan video viral pemilik kereta Peugeot CDM25 mengamuk tersebar, ramai pengguna media sosial tampil menghangatkan suasana dengan komen-komen yang tak boleh blah. Tidak cukup dengan kejian, makian dan tohmahan terhadap perangai biadap wanita tersebut, gambar-gambar troll dan lawak pula direka dan disebarkan.


Seorang pemilik Facebook bernama Nik Azizul turut menceritakan kejadian yang berlaku antara pemilik Peugeot CDM25 dan ibunya sebelum berlaku pelanggaran seperti dibawah:Antara beberapa komen pengguna media sosial yang menghentam Facebook Kiki Kamaruddin, pemilik Peugeot CDM25:


Beberapa Poster Lawak dan Troll yang diedit warga pengguna media sosial yang tersebar di Facebook dan Whatsapp:Mungkin Kiki Kamaruddin mengalami hari yang teruk pada hari tersebut, namun perbuatannya mengugut pakcik tua tersebut tidak boleh diterima dimata orang awam. Kejadian ini sememangnya menjadi pengajaran kepada orang lain agar mengawal diri masing-masing kerana perbuatan anda bukan sahaja dilihat pada masa kejadian, malah boleh direkod oleh gadjet-gadjet canggih masa kini!

Kredit to : tengoktvonline

Nota  :  What u give u get back......

Post a Comment