Friday, 13 April 2012

GEMPAR ..!!! BERBOGEL UNTUK TARIK PERHATIAN..!!!

Sanggupkah anda berbogel dengan menanggalkan pakaian sehelai demi sehelai di hadapan orang ramai semata-mata untuk menarik perhatian mereka??


Samada ianya dilakukan oleh orang yang waras atau gila, kita ikuti kisahnya.....Denver – Seorang wanita mengejutkan semua orang di Lapangan Terbang Denver apabila dia bertindak melondehkan semua pakaiannya dan berbogel selepas ditangkap kerana merokok di pintu masuk bahagian pelepasan.
Pihak berkuasa masih tidak jelas kenapa wanita itu berbogel namun isu rokok tidak ada kaitan dalam kes berkenaan.
Seorang pegawai keselamatan di lapangan terbang itu berkata, wanita itu memaklumkan dia keletihan kerana tidak cukup tidur.
Menurut salah seorang saksi, semua penumpang terkejut melihat aksi wanita berkenaan.
“Kami amat terkejut. Pada mulanya tiada siapa yang perasan namun ketika penumpang memasuki pintu pelepasan itu, mereka mula menyedari yang dia berdiri di situ dalam keadaan berbogel.
Saksi itu menambah, ibu bapa yang terkejut dengan cepat menutup mata anak-anak mereka daripada melihat wanita itu sementara penumpang lain tersenyum sambil memandangnya.
Selepas 20 minit berdiri dalam keadaan bogel, dia akhirnya dibawa ke hospital untuk penilaian mental.
Wanita itu bagaimanapun tidak ditangkap dan tidak berdepan sebarang pendakwaan.
Polis memaklumkan, kejadian itu berlaku akibat salah faham wanita tersebut yang menyangkakan dia akan diperiksa kerana merokok.


1 comment:

Anonymous said...

LGBT sukalah tu