Wednesday, 28 December 2011

INILAH DIA AMENO WORLD...!!!



Pendedahan Eksklusif MyMassa

Identiti Penuh Blogger Pembangkang Ameno World Dibongkarkan....





Pendedahan Eksklusif dari MyMassa membongkar siapa sebenarnya blogger di sebalik nama pena AMENO WORLD. 

AMENO WORLD menonjolkan dirinya sebagai seorang blogger wanita yang bernama Siti Norashikin. Mungkin jiwa dia lebih kepada wanita tu pasal dia suka cari jantan... 

Korek punya korek last-last dapat maklumat... sebenarnya Ameno ini adalah seorang lelaki dan merupakan blogger upahan kepada Anwar Ibrahim.... Maklumat ini sudah lama di ketahui oleh blogger Pro-Umno cuma tunggu masa yang sesuai saja nak londeh kan dia ni... 

Perghhh stok kunyit rupanya...

Inilah wajah sebenarnya blogger haramjadah yang menyamar jadi bohsia kepada blogger puak pakatan haram....



Selain daripada itu, blogger Ameno atau nama sebenarnya Ahmad Sahimi juga berselindung sebagai sebagai seorang blogger pro PAS bagi mengelak indentitinya di kesan...  Dia juga mempunyai agenda tersendiri dimana  tugasan utamanya untuk memburukkan nama PAS... 


Lihat sajalah cara penulisanya di blog, twitter dan FB... Pakai tudung konon baik sopan santun tapi bawa konsep politik lucah dengan caci maki sumpah seranah semua ada... 

Sepandai-pandai tupai melompat... akhirnya jatuh ke tanah juga.... Mampus sape yang pernah kena ngurat dengan Ameno ni.... sah tak boleh tido malam hari ni....



Maklumat penuh mamat ni...

710715085XXX
AHMAD SAHIMI BIN SHAARI
65 KG SURIA JAYA
DI TAMAN SURIA JAYA
JALAN CHERAS
017-5848188 
Maklumat dari laman web SPR



Padanlah boleh urus sampai 3 blog. Rupa-rupanya bukan seorang yang buat kerja ni.



Fail MS Excel di Google

Seterusnya baca pendedahan penuh di sini... dan di sini...

1 comment:

Abu Syaukah Filmanzil said...

Ada aku kesah...x jadi kudispun...apatah lagi kurap....5x2,2x5....