Friday, 23 January 2015

ZAMANI MOHON MAAF DAN KIRIM SALAM PADA SEMUA.....


Ketika pertemuan terakhir penyanyi Zamani Slam bersama pengurusnya, Johan Aziz, itulah antara bait yang dilafazkan untuk kita semua di luar sini. Beliau sempat meminta maaf kepada pengurusnya itu selain menyampaikan salam buat semua.


“Sempat berjumpa dengan dia tadi dan teramat sedih. #Minta maaf abang Jo, kirim salam kepada semua abang Jo. Insyallah saya OK – dari Zamani,” tulis Johan Aziz di Facebook.

Dalam perkembangan terkini kes rakaman video Zamani Slam ketika dalam tahanan, Ketua Polis Selangor Datuk Abdul Samah Mat mengesahkan yang anggota polis yang merakam dan menyebarkan video tersebut sudah dikenal pasti.

“Siasatan dibuat mengikut Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan kertas siasatan akan disiapkan secepat mungkin untuk diserahkan kepada Timbalan Pendakwa Raya”

“Selain itu, siasatan dalaman dari segi salah laku dan pematuhan prosedur operasi standard (SOP) sedang dijalankan oleh Jabatan Integriti dan Pematuhan Standard Polis Diraja Malaysia (PDRM) Kontinjen Selangor,” katanya menerusi kenyataan media hari ini.

Miliki aura suara yang memukau... diminati ramai penggemar muzik di seluruh negara.... Zamani - dadah tidak akan merubah mu manjadi lebih baik. Sebaliknya... semuanya boleh musnah dengan dadah.  Berubahlah wahai Zamani sebelum dirimu rebah...

No comments: