Wednesday, 18 June 2014

AWAS !!! DENDAM GADIS PELACUR NEKAD AKAN DEDAH 'DIARI RAHSIA' SKANDAL VVIPKuala Lumpur, 17 Jun – Seorang gadis berusia 25 tahun mendakwa telah melayan seramai 800 lelaki yang terdiri daripada golongan atasan antaranya orang kenamaan, ahli politik, peguam dan ahli perniagaan sepanjang 8 tahun dipaksa menjadi pelacur.

Lebih mendebarkan, gadis itu menegaskan bahawa dia ada merekodkan semua maklumat pelanggan yang pernah melangganinya dalam sebuah "diari khas" termasuklah jumlah wang yang telah diterima olehnya daripada mereka.

Memetik laporan sebuah media online baru-baru ini, pelanggan yang ingin mendapat perkhimatan gadis itu perlu membayar harga sebanyak RM300 hingga RM500 untuk sekali perkhimatan dan dia diminta untuk merahsiakan identiti mereka.

Menurut gadis yang dikatakan berasal dari Kajang itu lagi, dia mula menjadi pelacur sebaik tamat persekolahan ketika berusia 18 tahun dan hanya berkhidmat untuk golongan atasan sahaja.

Selain itu, gadis itu turut mendakwa dia terpaksa mengotorkan diri terlibat sebagai pelacur kelas atasan setelah dipaksa berbuat demikian oleh bapa tirinya yang bertindak menjadikan dirinya sebagai hamba seks untuk meraih pendapatan lumayan dari golongan-golongan berprofil tinggi.

Akibat tidak tahan dengan perbuatan yang dilakukan oleh bapa tirinya, dia nekad membuat laporan polis berhubung dirinya yang dipaksa menjadi seorang pelacur.

Bagaimanapun, sumber media tersebut tidak memaklumkan sama ada laporan polis tersebut telah disahkan pihak berkuasa atau tidak.

Pendedahan wanita tersebut pasti membuatkan golongan-golongan atasan yang pernah mendapatkan perkhimatan darinya seperti ‘cacing kepanasan’ kerana bimbang siasatan yang akan dilakukan pihak polis akan mendedahkan identiti mereka kepada umum.

Apa yang KedahNews.com harapkan sekiranya benar dakwaan wanita ini mempunyai senarai nama mereka yang pernah menggunakan khidmatnya sebelum ini dapat dibongkarkan  segera sebagai pengajaran kepada lelaki-lelaki "hidung belang".

Bukan bertujuan untuk mengaibkan sesiapa, namun kelibat orang kenamaan, ahli politik dan ahli perniagaan yang sering bersikap retorik di depan rakyat sebelum ini juga mampu memberi pengajaran berguna kepada semua.

Persoalannya, apakah gadis itu sedia menyerahkan "diari khas" tersebut kepada KedahNews.com untuk dianalisa skandal seks yang bakal menggemparkan negara itu? -KedahNews.com/Mohd Shahir Shukor

No comments: