Monday, 27 October 2014

DR. MAZA NIKAH LAGI SATU ???


Gambar ini dipercayai tersebar melalui WhatsApp. Lelaki yang gambar wajahnya dilindungi oleh 'selipar jamban' itu dikatakan sebagai bekas mufti Perlis iaitu Dr Maza.  Beliau dikhabarkan baru saja bernikah lagi satu. 


Manakala di bawah inii pula.... juga screenshot dari Facebook yang diperolehi dari wasap. Tidak diketahui kenapa wajah lelaki itu 'disorokkan'.... Jika memang benar sudah bernikah, apa salahnya... Kalau takut dilambung gelombang usah berumah di tepi lautan.... ye dak.???  


Walau bagaimanapun gambar ini telah di delete kerana wanita di dalam gambar itu dikatakan bukan isteri baru Dr. Maza. Pulakkkkk...!!! Mungkin wanita itu sekadar peminat Dr. Maza yang ingin bergambar untuk dijadikan kenangan... atau mungkin adik beradiknya.... atau sedara-mara beliau.... (bersangka baik beb..!)Ehhh...!! Yang ni gambar dengan siapa pulak? Gambar pegi honeymoon ke?  Dapat dari wasap juga. Tapi sayangnya muka wanita tu juga telah disensor.... kenapa ?  Mungkin mau jaga privacy agaknya.....

Teman bukan nak buka aib orang, bukan nak sebarkan fitnah.... teman tulis sebab mahukan kepastian. Apa pun kisahnya dan siapapun isterinya..... JIKA benar Dr. Maza telah berpoligami.... TAHNIAH!!!

Nak tau lebih lanjut.... sila klik sebastianphiu

Post a Comment