Monday, 24 June 2013

PUAK HARAMJADAH GEMBIRA JIKA UTUSAN SEBARKAN GAMBAR/BERITA PALSU


Itu satu peringatan yang diberikan kepada Utusan, TV3 dan semua media - media arus perdana yang Pro kepada Kerajaan oleh puak - puak Pakatan Haramjadah tu.

Kehadiran di Himpunan Black 505 semalam memang cukup ramai dari apa yang dinyatakan oleh media arus perdana. Sampai tak ada ruang untuk orang bergerak.

Jika semalam, ada sekeping gambar yang diambil dari udara memberi gambaran bahawa kehadiran tak berapa ramai di Padang Merbok. (Rujuk Gambar A)

Gambar yang disebar dalam laman media sosial itu jelas satu provokasi untuk memperlekehkan puak - puak Pakatan Haramjadah tu.

Cerita sebenarnya, gambar tu gambar asli yang belum sempat diedit oleh puak - puak Pakatan Haramjadah tu. Lepas dah diedit, baru la nampak ramai. (Tengok gambar B)

Jadi, Utusan, TV3 dan semua media Pro Kerajaan kena guna gambar yang telah di'fotoshop'kan oleh puak - puak Pakatan Haramjadah ni. Cara ini baru betul nak sebarkan berita kepada rakyat. Telus dan tepat dari sumber fitnah!!! Keh! Keh! Keh! Gitu rupanya........................

No comments: