Monday, 14 May 2012

IRIHATI SAMBUTAN 66 TAHUN UMNO DI STADIUM BUKIT JALIL...


Kehadiran ratusan ribu orang ke Stadium Bukit Jalil menyebabkan puak pakatan terkedu, berdarah hidung dan ada yang mandi pun dah tak basah. Perhimpunan halal yang dibuat didalam stadium langsung tidak mengganggu ketenteraman dan juga berjalan lancar tanpa ada gangguan daripada pihak berkuasa.

Biasalah dah nama pun pembangkang, Pembangkang di Malaysia memang cukup terkenal diseluruh dunia kerana menjadi pembangkang yang BODOH! Helah dicari, fitnah digarap sebolehnya mahu memburukkan Umno.

Jutaan ringgit dibelanjakan oleh parti pakatan untuk media baru mereka hasilnya dibawah...korang saksikan pembohongan yang dihalalkan oleh Nik Aziz...

Tersebar di blog blog haprak pakatan kononnya gadis gadis ini adalah puteri Umno yang turun ke Stadium Bukit Jalil sempena ulangtahun Umno ke 66, walhal gadis gadis seksi lagi seksa ni adalah penyokong bola sepak Kelantan.

Gadis gadis ini adalah hasil produk dakwah kerajaan negeri Kelantan pimpinan ahli politik veteran Nik Aziz bin Nik Mat.

Pembohongan dan fitnah ini juga adalah produk hasil daripada tahaluf siyasi khawarij PAS yang menunjukkan kecintaan mereka kepada DAP. SUMBERMereka adalah penyokong bolasepak Kelantan....!!!!

*** Baju merah untuk sambutan 66 tahun UMNO adalah berkolar,  dan ada lambang 66 tahun UMNO di sebelah kiri dan pada bahagian lengan adalah kosong.

HAPRAK!!!.. PUAK PAKATAN... ghaaakkk...tuihhhh!!!! 

3 comments:

Anonymous said...

lilit kepala tu pun dah menunjukkan 'KELANTAN'
nampak tak 'KELANTAN' xnampak aku sebut sekali lagi 'KELANTAN' hahahaha...

Anonymous said...

Kalau dengki kabo je dengki....
Diorang ni bkn saja buta mata hati.... tp 2 biji mata tu pun sengaja dibutakan.... nk fitnah nye pasal.!!!
Hahaha... kang kalo aku kata itu muslimah pas, sahih korang fatwa punya... huahuahua....

ayie70 said...

24 jam..pemimpin pembangkang ngann cai2nyaaa..asik fitnahh jerr...cukup bulan ambikk gajii...huhhh..membazir wang rakyatt jerr laaa kejenyaaa...