Friday, 18 May 2012

18 JAM TERAKHIR MENJELANG...SIRI JELAJAH KONVENSYEN MEDIA SOSIAL PERINGKAT NEGERI PERAK 2012 !!!Assalamualaikum wbt... Salam sejahtera... Salam 1Malaysia...

Anda Facebooker? Anda Twitterian? Anda Blogger? Anda Penulis Maya? Atau anda mengikuti isu-isu semasa melalui media sosial yang ada? Anda pro Barisan Nasional? Atau anda masih 'benak' menyokong Pembangkang? Kami mengalu-alukan kehadiran anda..bukan untuk berdebat tapi untuk menghargai pengamal media sosial Malaysia :)

'Appreciation for the Unsung Heroes'
 

Jangan lupa temujanji kita  :

PROGRAM SIRI JELAJAH KONVENSYEN MEDIA SOSIAL 1 MALAYSIA 
PERINGKAT NEGERI PERAK 2012

pada 
Sabtu ini 19hb Mei 2012 
bermula jam 7.30 pagi (pendaftaran) 
di Grand Ballroom Syuen Hotel.

Kepada peserta konvensyen, anda boleh park kereta anda di beberapa lokasi...
1- Syuen Hotel Basement (free)
2- Dalam MBI (free)
3- Hadapan MBI (free)
4- Bangunan Persekutuan Greentown parking (free)
5- Bahu jalan sekitar Syuen Hotel (free)
6- Parkson, Ipoh Parade (bayar)

Untuk dapatkan access mudah free parking, pastikan anda display di dashboard kenderaan anda image seperti dibawah ini. Pihak Sekretariat telah mendapat kerjasama dari MBI untuk tidak menyaman dan menyita kenderaan yang parking di kawasan bahu jalan terutamanya dengan syarat kenderaan berkenaan meletakkan image ini di dashboard kenderaan dan susunan kenderaan teratur dan tidak mengganggu laluan kenderaan lain. Limit sampai jam 2 ptg sahaja.Untuk memudahkan anda, boleh download image ini dan print sendiri atau boleh ambil di lobby kaunter kemudian pada hari konvensyen (tapi penat la nk jalan berulang alik).

Kita jumpa di Konvensyen Media Sosial Peringkat Negeri Perak 2012 19hb Mei 2012, jam 7.30 pagi di Grand Ballroom Syuen Hotel Ipoh Perak !

Sebarang pertanyaan sila sms kepada Sekretariat di nombor 010-3957374 (sms sahaja).

No comments: